Algemene informatie over sponsorcontracten

De StichtingZCL sluit graag sponsorcontracten af. Met de ANBI status die wij hebben,  kunnen wij u als bedrijf of organisatie helpen de gift  die u aan ons doet, belastingvrij op te voeren.

Het CBF-keurmerk voor erkende goede doelen houdt in, dat u als sponsor ook zeker weet dat het geld goed wordt besteed. Wij moeten voldoen aan strenge voorwaarden, waar wij ons ook graag aan houden.

De sponsorcontract houdt in, dat u een gift doet. Daarvoor in de plaats krijgt u van ons een plek op de website waar wij uw bedrijfslogo opvoeren met een link naar uw website.

Daarbij kunt u ook als extra optie kiezen om als sponsor een foto te laten nemen waarbij u het bordje ‘steun StichtingZCL’ ophoudt. Meerdere zijn u al voor gegaan. .

Freddy Hoevers doet deze fotoreportage eventueel ook bij u op locatie.