Inzamelingsacties

Grote inzamelingsacties samen met anderen
De StichtingZCL wil haar doelstellingen bereiken door grote geldinzamelingsacties te houden. Dit gebeurt  altijd in samenwerking met andere organisaties en bedrijven die onze doelstellingen ondersteunen.

Inzamelingsacties voor iedereen
De StichtingZCL houdt zich alleen bezig met inzamelingsacties die gericht zijn op een structurele oplossing die iedereen die chronische Lyme heeft ten goede komt. De StichtingZCL zal daarom nooit bijdragen leveren aan individuele crowdfundingsacties.

Kleine inzamelingsacties ondersteunen wij graag
Tevens zijn alle acties die anderen organiseren om geld op te halen voor de StichtingZCL zeer welkom. Wij zullen de mensen hier ook in adviseren en steunen indien ze contact met ons opnemen. Daarmee zijn ook de kleine inzamelingsacties meer dan welkom.

Onze bank is groot! Elke gift is meer dan welkom!

Rabobank: NL70RABO0327287659 t.n.v. St. Ziekenhuis Chronische Lyme