Welkom bij StichtingZCL!

StichtingZCL
StichtingZCL staat voor Stichting Ziekenhuis Chronische Lyme. Deze stichting is opgericht om een ziekenhuis dat is gespecialiseerd in de behandeling van chronische Lyme. Dit is hard nodig, want in Nederland ontbreekt nu de deskundigheid op één plek om mensen met een hardnekkige infectie te behandelen en de benodige zorg te bieden. Zo lang als dat nodig is en herhaald als dat nodig mocht zijn.

Gaat om honderdduizenden mensen
Het lot van uitbehandeld zijn treft inmiddels honderdduizenden mensen, die in een sociaal- maatschappelijk isolement geraken, vaak in financiele problemen komen en feitelijk gegijzeld worden door de infectie die hun leven heeft overgenomen.

StichtingZCL realiseert een hulpprogramma dat drieledig is. Het realiseren van een ziekenhuis gespecialiseerd in de behandeling van chronische Lyme cq persisterende infecties. Het voortstuwen van het wetenschappelijk onderzoeken de re-integratie van mensen met chronische Lyme.

Doe je mee?
Dit voor velen hopeloze vooruitzicht willen we zo spoedig mogelijk doorbreken! Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Doe je mee?

Ondersteun ons met een gift of sponsor ons!

Spot van StichtingZCL

                

Bedrag *
Contact: info@stichtingzcl.nl of  tel: 0636212043