VriendenLoterij

Spelen bij de VriendenLoterij met lot voor het goede doel StichtingZCL

StichtingZCL is lid van de VriendenLoterij. Dit houdt in dat u door het kopen van een lot op naam van StichtingZCL, de helft van de kosten van dit lot van 13,50, zijnde 6,75 euro, wordt geschonken aan StichtingZCL. Op dit moment spelen zo tientallen mensen mee in de VriendenLoterij en steunen daarmee direct ook StichtingZCL.

Wat veel mensen niet weten, is dat de VriendenLoterij meer dan 50 procent van haar opbrengst besteedt aan goede doelen in Nederland. Zo schenken zij bijvoorbeeld ook regelmatig ziekenhuizen geld om onderzoek of afdelingen op te zetten om de zorg in Nederland te verbeteren..

Wij hopen dan ook een gift van de VriendenLoterij in de toekomst op deze manier ook te mogen ontvangen.