Lid

Stichting ZCL CBF-erkend Goed Doel

De Stichting Ziekenhuis Chronische Lyme (ZCL) is zeer verheugd dat zij op de erkenningsvergadering van 19 april 2018 door de CBF-organisatie (toezichthouder op de goede doelen), formeel erkend is als goed doel. De StichtingZCL mag sinds 1 mei 2018 formeel  het CBF Keurmerk voor een Erkend Goed Doel gebruiken. Het een en ander zal nog 1 maand ongeveer in beslag nemen om administratief te worden doorgevoerd.

Geef gerust aan een Erkend Goed Doel

Veel Nederlanders steunen een goed doel: met tijd, kennis, spullen of geld. Jaarlijks doneren we ruim 5,7 miljard euro. Met al deze steun wordt ontzettend veel goeds gedaan. Natuurlijk wilt u zeker weten dat ook uw steun goed terechtkomt.

Als Stichting ZCL zijn we nu erkend als een goed doel dat geld werft voor een maatschappelijk doel van algemeen nut. Dit betekent dat de StichtingZCL als aspirant-lid gebruik kan gaan maken als aspirant lid van het grote netwerk van Goede Doelen Nederland. Hierdoor zijn we ook in staat om meer geld te werven. Met elkaar gaan we ervoor! Doe je mee?

Geef gerust aan een Erkend Goed Doel!

Veel Nederlanders steunen een goed doel: met tijd, kennis, spullen of geld. Jaarlijks doneren we ruim 5,7 miljard euro. Met al deze steun wordt ontzettend veel goeds gedaan.

Natuurlijk wilt u zeker weten dat ook uw steun goed terechtkomt. Aan een Erkend Goed Doel kunt u met een gerust hart geven. Zij voldoen namelijk aan strenge kwaliteitseisen, en de toezichthouder CBF controleert dit. Zo kunt u ervan uitgaan dat een Erkend Goed Doel bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met iedere euro en hierover verantwoording aflegt.

Inmiddels zijn er 500+ Erkende Goede Doelen in Nederland. U herkent ze aan het ‘Erkend Goed Doel’- logo en vindt ze terug in het Register Goede Doelen.

www.goededoelen.nl

Als aspirant-lid van Goede Doelen Nederland sta je op de website vermeld van goededoelen.nl.

Deze website is bedoeld voor de consument. Hierop staan alle goede doelen die aangesloten zijn bij de brancheorganisatie Goede Doelen Nederland. Dus ook de StichtingZCL.

Bedankt voor uw gift!