Lid

Logo Erkend Goed Doel

Stichting Ziekenhuis Chronische Lyme CBF erkend Goed Doel

De Stichting Ziekenhuis Chronische Lyme is zeer verheugd dat zij op de erkenningsvergadering van 19 april 2018 jl. van de CBF organisatie, toezichthouder van goede doelen , formeel erkend is als goed doel. De StichtingZCL mag vanaf 1 mei a.s. daarom formeel  het CBF Keurmerk voor een Erkend Goed Doel gebruiken. Het een en ander zal nog 1 maand ongeveer in beslag nemen om administratief te worden doorgevoerd.

Geef gerust aan een Erkend Goed Doel

Veel Nederlanders steunen een goed doel: met tijd, kennis, spullen of geld. Jaarlijks doneren we ruim 5,7 miljard euro. Met al deze steun wordt ontzettend veel goeds gedaan. Natuurlijk wilt u zeker weten dat ook uw steun goed terechtkomt.

Logo Erkend Goed Doel

Aan een Erkend Goed Doel kunt u gerust geven. Zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, toezichthouder CBF controleert dit. Zo kunt u ervan uitgaan dat een Erkend Goed Doel bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met iedere euro en hierover verantwoording aflegt.

Inmiddels zijn er 500+ Erkende Goede Doelen in Nederland. U herkent ze aan het ‘Erkend Goed Doel’- logo en vindt ze terug in het Register Goede Doelen.

Aspirant Lid van Goede Doelen Nederland

www.goededoelennederland.nl

De Stichting Ziekenhuis Chronische Lyme [afgekort StichtingZCL] is er zeer trots op dat ze aspirant lid is per 1 mei 2018 jl.  van de brancheorganisatie Goed Doelen Nederland.  Als  StichtingZCL zijn we nu erkend als een goed doel dat geld werft voor een maatschappelijk doel van algemeen nut.  Dit betekent dat de StichtingZCL gebruik kan gaan maken als aspirant lid van het grote netwerk van Goede Doelen Nederland. Hierdoor zijn we ook in staat om meer geld te werven. Met elkaar gaan we ervoor! Doe je mee?

www.goededoelen.nl

Als aspirant lid van Goede Doelen Nederland sta je op de website vermeld van goededoelen.nl.

De StichtingZCL is vanaf  1 mei 2018 aspirant lid, ongeveer 1 maand later is dit administratief doorgevoerd en zijn wij aan de lijst van Goede Doelen op deze site toegevoegd.

Deze website is bedoeld voor de consument. Hierop staan alle goede doelen die aangesloten zijn bij de brancheorganisatie Goede Doelen Nederland vermeld. Dus ook de StichtingZCL.