Steun

Jandino steunt StichtingZCL!

Fotograaf Steven Middelkamp

Jandino Asporaat is een Nederlandse standupcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger, producent en staat op voor chronische Lymepatiënten.Hij weet wat de gevolgen zijn van een chronische Lyme, dat mensen dan niet meer mee kunnen doen met het leven. Toen wij zijn management hebben benaderd, stond hij er ook meteen voor open om op te staan voor alle patiënten die nu buiten spel staan omdat ze chronische Lyme hebben.

Op zaterdag 9 juni 2018 maakte hij dan ook  tijd in het theater van Doetinchem om voor StichtingZCL zijn steun uit te spreken. Wij willen Jandino Asporaat en zijn team hiervoor dan ook ontzettend danken!

Ook bedanken wij de fotograaf Steven Middelkamp die zich hiervoor gratis beschikbaar heeft gesteld om samen met Lisa de Vries Sousa Aniceto, de secretaris van de StichtingZCL , Jandino op de foto te zetten.